community

Voor jezelf beginnen kan een grote stap zijn. Vervolgens groeien en je eigen bedrijf runnen is een nog grotere uitdaging. But, we’ve got your back.

COMMUNITY​

Voor jezelf beginnen kan een grote stap zijn. Vervolgens groeien en je eigen bedrijf runnen is een nog grotere uitdaging. But, we’ve got your back.

WELKOM, JE BENT NU EEN VAN ONS!

Ik geloof heilig in de kracht van een freelance community en zie dagelijks hoeveel we van elkaar kunnen leren en hoe we elkaar kunnen inspireren. Het is mijn doel om zzp’ers samen te brengen.  

Ben je benieuwd naar de Happy Freelancer Community? Lees hieronder hoe je (gratis) een van ons wordt!

FREELANCER STRUGGLES OP INSTAGRAM

Iedereen om je heen heeft succes, maar jij hebt zeurende opdrachtgevers die niet willen betalen, maanden dat je je afvraagt of er wel geld binnenkomt en dagen waarop je geen inspiratie vindt. Herkenbaar?     

Twee jaar geleden zag ik op Instagram succesverhaal na succesverhaal. Ik ergerde mij aan de insta-perfect accounts en voelde de behoefte om ook andere kanten van het ondernemen bespreekbaar maken. Daarom begon ik met het tekenen van mijn dagelijkse struggles als freelancer op mijn account @happyfreelancerstruggles.

Inmiddels bereik ik een internationaal publiek van meer dan 8000 freelancers. Met mijn posts wil ik freelancers met elkaar in contact brengen, discussies aanwakkeren en elk onderwerp bespreekbaar maken op een humoristische en laagdrempelige manier. Praat je mee? 

HAPPY FREELANCER COMMUNITY OP FACEBOOK

Ben je het zat om tegen je kat of je plant te praten? De Engelstalige Happy Freelancer Community op Facebook is de plek om direct met andere freelancers in gesprek te gaan. Je kunt elkaar vragen stellen, reageren op job offers en nieuwe cowork buddies vinden. Zien we je daar?

Evenementen

De Happy Freelancer organiseert evenementen zodat freelancers elkaar offline kunnen ontmoeten. Helaas is dit momenteel niet mogelijk. Hopelijk tot snel!

Meer weten?

Stuur mij een bericht!